joi, 4 octombrie 2012

Praful magic


De criza, de atmosfera, de imbarbatare... :)

Praful magic il avem la noi, fie in buzunar, fie il luam la repezeala de alaturi (din iarba, din aer) si-l folosim repede, ca sa rezolvam o situatie. Presaram cu grija acest praf si orice greutate se rezolva. Uneori, de exemplu, este praf magic de alergat: trebuie sa mergem acasa, sa parasim parcul, si nu ne dam smulse; cu praful magic de alergat, pur si simplu ne apuca alergatul. Mai trebuie presarat si pe parcursul drumului, caci efectul e de durata medie, dar avem din belsug. 
Candva, aveam si o bagheta magica de alergat (un betisor de xilofon). Ea ne ajuta la fel de mult si ii facea chiar si pe copiii din parc sa alerge: era suficient sa le spuna mami: “Acesta este betisorul magic de alergat, Uite, Pfic-pfic!" catre ei si ii apuca fuga. Le placea la nebunie, dadeau rotocoale pe langa mama sa-i mai ating un pic, sa prinda iarasi aripi. 
Si mami a inceput sa primeasca praf magic de la o prietena, chiar prin sms, pe telefon; am auzit cand ii spunea tatei. Si ce bine i-a picaaaaat!
Asa ca, uite Pfic-Pfic! un pic de praf magic si tie!

2 comentarii:

  1. Vom ruga si noi zanele sa ne dea putin praf magic sau poate o bagheta mica pentru pitici mici ca noi. Multumim Mara ptr idee! Noi insa avem mereu la indemana un pupic pentru revenirea puterilor, asa putem sa ne ridicam de jos, sa alergam, sa mergem la masa si multe multe alte lucruri...Va pupam si pe voi cu drag, Andreea si Stefan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e rau nici cu pupicii, deloc :) doar ca mama prefera ca uneori sa pot sa-mi fac singura solutiile magice - stii, 2 lingurite praf magic si 1/2 cana solutie apoasa iese - Solutia Magica sau Lotiunea Magica! si asa ma descurc singura. Pentru pupici e nevoie de 2 parteneri, si mami uneori vrea sa se evapore, de aceea cu praful e... magic!

      Ștergere